Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Teknoloji Blog – Teknolojiblog.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Güncel
  4. »
  5. Ekin Ersoy Kimdir ?

Ekin Ersoy Kimdir ?

haber haber -
5 0

Arslangiray Saç Ekim Merkezi’nden dünyaya saç ekim hizmeti
Serkan Arslangiray ve eşi Ceren Arslangiray 2014 yılından beri Türkiye başta olmak üzere tüm dünyaya saç ekim hizmeti veriyor. Saç kaybıyla mücadelede ileri teknoloji sunan Arslangiray çifti, son teknoloji cihazları ve uzman kadrosu ile dikkat çekmeye devam ediyor.
Saç ekimi konusunda uzmanlaşmış doktorların yer aldığı saç ekim merkezinde, kişisel saç bakımı planları ve en son teknolojiye dayalı tedaviler sunuluyor. Bu tedaviler arasında Naturel Slit, Safir Fue ve DHI modern saç ekim teknikleri yer alıyor.
Saç ekim uzmanı Ceren Arslangiray, “Almanya Bremen, Kıbrıs Lefkoşa, İngiltere Londra, İzmir Bayraklı ve Alsancak şubelerimizle saç ekim alanında hizmet gösteriyoruz. 9 yıldır binlerce hastamızla ve uzman ekibimizle başarılı çalışmalara imza attık. Saç kaybının hem fiziksel hem de psikolojik olarak insanları etkileyebilen ciddi bir sorun olduğunu kabul ederek hastalarımızla özel olarak ilgileniyoruz. Onlara doğal ve kalıcı çözümler sağlıyoruz” ifadelerini kullandı.
Saç ekim koordinatörü Serkan Aslangiray, “Türkiye, son yıllarda saç ekimi alanında dünya çapında tanınan bir merkez haline geldi diyebiliriz. Ülkemizin sunduğu yüksek kaliteli hizmetler, ekonomik fiyatlar ve uzman doktorlarımızla uluslararası hastaların tercih ettiği bir ülkelerden birisi olduk. Bizde dünya standartlarında tedavi ve bakım hizmetleri sunarak uluslararası alanda tanınır hale geldik. Dünyanın birçok ülkesinden misafirlerimizi Türkiye’de ağırlıyoruz” şeklinde konuştu.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir