Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Teknoloji Blog – Teknolojiblog.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Güncel
  4. »
  5. Gaziantep Olay Medya’ya Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Gururlandıran Ödül! Mehmet Erol Maraş’a ERDOĞANDAN ÖDÜL! İşte O Anlar…

Gaziantep Olay Medya’ya Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Gururlandıran Ödül! Mehmet Erol Maraş’a ERDOĞANDAN ÖDÜL! İşte O Anlar…

haber haber -
4 0

Folkart Towers Carrera Fitness & Spa, 2013 yılında kurulan“Bağımsız Tüketici Değerlendirmeleri Sivil İnsiyatifi” tarafından, “En İyi Best Ödülleri”kapsamında Türkiye çapında 2023-2024 döneminin “En İyi Spor Salonu Best Gym” seçildi. 

Farklılık ödül getirdi

İzmir’in en gözde sağlıklı yaşam merkezi Folkart Towers Carrera Fitness & Spa, ‘Bağımsız Tüketici Değerlendirmeleri Sivil İnsiyatifi’ tarafından 2023-2024 dönemi değerlendirmelerinde “En İyi Spor Salonu Best Gym” seçildi.

Folkart Towers Carrera Fitness & Spa Genel Müdürü Mehmet Varol, “En İyi Spor Salonu Best Gym, olarak seçildiğimiz için gururluyuz. Yıl boyunca farklı gün ve zamanlarda gerçekleştirilen ziyaretlerde ve yapılan anketlerde diğer işletmelere göre ciddi bir fark ortaya koyduk ve en iyisi seçildik. Bu ödülü hakettik” dedi. 

Yeni süprizler yolda

İzmirlilere en iyi hizmeti verebilmek için çalıştıklarını anlatan Varol, “İzmir’in en özel sağlıklı yaşam kulübü olarak, kendimizle yarışmak için spor merkezimizi yeniliyoruz. Önümüzdeki günlerde bu konuyla da ilgili duyurularımızı yapacağız. Salonumuzda yeni süprizlerimiz olacak.” diye konuştu.

Toplam Kalite Yönetimi alanında akademik ve uzman isimler tarafından Ankara merkezli oluşturulan sivil inisiyatif Bağımsız Tüketici Değerlendirmeleri (En İyi Best) 2013’te kuruldu. İlk anketlerini 2014 yılında yapan ve 2015 yılında ise ilk ödüllerini dağıtan kalite topluluğu, gönüllülerin araştırması, ziyaretleri ve yapılan anketlerle ortaya çıkan sonuçları kamuoyu ile paylaşıyor. Bu yıl yapılan araştırmada Yemek, Konaklama, Eğlence, Spor Merkezi, Hastane, Özel Okul, Kreş, Güzellik/Bakım, Dövme/Tattoo, Dinlenme Tesisi ve Ürün alanlarında anketler yapıldı, çeşitli ziyaretler gerçekleştirildi.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir