Hüseyin Burak Uçar’ın ‘Hayalbaz’ adlı öykü kitabı çıktı

Yazılarıyla önemli bir okuyucu kitlesine sahip olan ve dikGAZETE.com okuyucuları tarafından da ilgiyle takip edilen Hüseyin Burak Uçar’ın “Hayalbaz” adlı kitabı çıktı Edebiyat, düşünce ve sanata bakışı, doğu ve batı kültürleri arasındaki ilişki ve farklara dikkat çeken yazılarıyla dikGAZETE.com okurları tarafından her hafta ilgi ile takip edilen Hüseyin Burak Uçar’ın “Hayalbaz” adlı kitabı “Hayalin İçinden…

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Hüseyin Burak Uçar’ın ‘Hayalbaz’ adlı öykü kitabı çıktı

Yazılarıyla önemli bir okuyucu kitlesine sahip olan ve dikGAZETE.com okuyucuları tarafından da ilgiyle takip edilen Hüseyin Burak Uçar’ın “Hayalbaz” adlı kitabı çıktı

Edebiyat, düşünce ve sanata bakışı, doğu ve batı kültürleri arasındaki ilişki ve farklara dikkat çeken yazılarıyla dikGAZETE.com okurları tarafından her hafta ilgi ile takip edilen Hüseyin Burak Uçar’ın “Hayalbaz” adlı kitabı “Hayalin İçinden Öyküler” üst başlığı altında Zafer Dergisi Yayınları arasında piyasaya çıktı.

Kurumsal ve Kişisel Gelişim, Yenilikçi Düşünce, İnovasyon, Fikir Üretme ve Düşünme Teknikleri ile ilgili alanlardaki birikimini Yeni Sakarya Gazetesi, dikGAZETE.com ve Zafer Dergisi’ndeki köşe yazıları ile aktaran Hüseyin Burak Uçar, zaman zaman öykülerine de yazılarında yer veriyor.

HER BİRİ ZORLU SÜREÇLERDEN GEÇEN ÖYKÜLER…

“Hayal, gerçeğe ulaştıran bir köprüdür. Bu köprüyü kurmak için bir Hayalbaz gerekir. Benim de bir hayalim gerçekleşti, Elhamdülillah. Öykü Kitabım HAYALBAZ çıktı.” diyerek duygularını ifade eden Hüseyin Burak Uçar, dikGAZETE.com yazılarının altına eklenen “okur yorumları” ile önemli oranda olumlu destek mesajları alan bir yazar olarak da dikkat çekiyor.

Hüseyin Burak Uçar, “Hayalin İçinden Öyküler -Hayalbaz” adlı kitabı için şunları ifade etti:

“Her biri zorlu süreçlerden geçen öykülerden oluşuyor bu kitap. Bu çağın sancılarından beslendiler daha çok. Bugünün geleceğe muhtemel yansımalarına dair kurgular var çoğunda.

Bir öyküde karanlık maddenin karanlığı, bir diğerinde cennet bahçelerinden bir bahçenin aydınlığı, birinde yarım kalan bir hikâyede yazarını bekleyen bir karakter, diğerinde kırmızı kar yağınca diye başlayan sözler veren fakat kırmızı kar yağdığında ortalıktan kaybolan insanlar var. 

Bir öyküde kaderini kendisi yazmaya çalışan birisi, bir başkasında, istediği zaman ölemeyeceğini anlayan biri var. Her ne kadar hayal-kurgu öyküler de olsa hepsi insana dair gerçeklere değinen öyküler. Dilerim kalbinize dokunmayı başarırlar.”

Hüseyin Burak Uçar’ın, “Hayalbaz” adlı kitabına dijital platformlar üzerinden satış yapan çeşitli kitap satış siteleri üzerinden ulaşmak mümkün.

.

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yap

Benzer Haberler
Memphis’teki Parkta Silahlı Saldırı: 2 Kişi Hayatını Kaybetti
Memphis’teki Parkta Silahlı Saldırı: 2 Kişi Hayatını Kaybetti
KKTC, Türkiye ve Azerbaycan Ortak Pediatri Eğitim Toplantısı Girne’de Başladı
KKTC, Türkiye ve Azerbaycan Ortak Pediatri Eğitim Toplantısı Girne’de Başladı
Hollanda Parlamentosu, Türkiye ile Gümrük Birliği Anlaşması Modernizasyonunda Şart Koydu
Hollanda Parlamentosu, Türkiye ile Gümrük Birliği Anlaşması Modernizasyonunda Şart Koydu
‘Hırvatistan’da Genel Seçimler Başladı’
‘Hırvatistan’da Genel Seçimler Başladı’
NASA’nın Florida’da Bir Ev Çatısına Düşen Donanım Parçası Hakkında Açıklaması
NASA’nın Florida’da Bir Ev Çatısına Düşen Donanım Parçası Hakkında Açıklaması
İran’ın İsrail’e Saldırısı Havayolu Ulaşımında Kaosa Yol Açtı
İran’ın İsrail’e Saldırısı Havayolu Ulaşımında Kaosa Yol Açtı
Teknolojinin Doğru Adresi..
Teknoloji Blog - Teknolojiblog.com

Reklam & İşbirliği: [email protected]

Hakkımızda
Copyright © 2025 Tüm hakları TEKNOLOJİ BLOG 'da saklıdır.