Teknoloji Blog – Teknolojiblog.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Genel
  4. »
  5. Tasarımcı Gökhan Hayta Sunduğu Hizmetler Nelerdir?

Tasarımcı Gökhan Hayta Sunduğu Hizmetler Nelerdir?

haber haber -
3 0

Tasarımcı Gökhan Hayta Kardelenler Koleji’nin kurucusu ve eğitmeni olarak, 2006 yılından beri tasarım ve eğitim sektöründe hizmet vermektedir. Endüstriyel tasarım bölümünü bitirip öğretmen olarak atandığı Kocaeli Üniversitesinde eğitimler vermiştir  ve daha sonra 2012 yılından itibaren yöneticilik yaparak, bilinen çok şubeli okullarda genel müdürlük yapmıştır. Son birkaç yıldır ailesine ait eğitim kurumlarının başında yer alarak gerekli hizmetleri sunmaktadır.

Sektördeki tecrübeleri sayesinde sürekli kendini geliştirip eğitimleri sektör ile yoğurarak, Vero Mimarlık’ta 1 yıl boyunca fuar tasarımı ve uygulaması gibi iş tecrübeleri edinmiştir. Yaklaşık 500’e aşkın firma için fuar alanında projeler oluşturan Gökhan Hayta aynı zamanda projelerine bazı firmaların da dahil olduğu işlerde bulunmuştur, Bu firmalar arasında YDS, Can-am, Öztiryakiler, Atasun, Opel, Sultanahmet Köftecisi, Muya Terlik, Yeniyüzyıl Üniversitesi Gaziosmanpaşa Hastanesi vb. firmalar bulunmaktadır.

Ayrıca eğitim alanında da hizmetler sunarak özellikle eğitim kurumları için pazarlama, sürdürülebilir tasarım, veli karşılama sunum teknikleri, danışmanlık (kurum açma, devir vb.), online eğitim danışmanlığı (müfredat oluşturma, online eğitim platformları, online sunum teknikleri, online sunum hazırlama, akıllı tahta uygulamaları kullanma vb.) gibi hizmetler sunmanın yanı sıra Gökhan Desing web sitesinin de kurucusudur.

Gökhan Hayta’nın Hizmet Politikası

Kendini geliştirme ve yeniliklere açık olma konularına önem veren ve eğitim sektörüne değer katmak için çalışmalar yapmaktadır.

Gökhan Hayta, Türkiye’nin önde gelen logo tasarım hizmeti veren kişilerden biridir. Gökhan Hayta, çeşitli sektörlere hizmet veren birçok büyük markanın marka kimliği, ambalaj tasarımı, reklam kampanyaları, dijital tasarım ve web siteleri gibi konularda çalışmalar yapmaktadır.

Tasarımcı Gökhan Hayta, çeşitli tasarım hizmetleri sunarak müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmaktadır. İlk olarak, tasarım alanında uzmanlığı ile tanınan bir freelance tasarımcı olarak hizmet vermektedir. Bu hizmeti kapsamında, müşterilerinin ihtiyaçlarına göre özelleştirilmiş tasarım projeleri yapmaktadır.

Gökhan Hayta’nın Verdiği Eğitimler

Canva dersleri konusunda da uzman olan Gökhan Hayta, öğrencilerin ve işletmelerin grafik tasarım becerilerini geliştirmelerine yardımcı olmaktadır. Canva, tasarımcıların çeşitli grafik tasarım projelerini yapabilmelerine olanak sağlayan bir çevrimiçi araçtır. Gökhan Hayta, müşterilerine Canva’nın kullanımı hakkında özel dersler vererek, onların Canva’yı en etkili şekilde kullanmalarına yardımcı olmaktadır. Bu dersler hakkında detaylı bilgi için Gökhan Desing web sitesine göz atabilirsiniz.

Formun Üstü

Formun Altı

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir