UEFA’nın duyurusuna göre Omar Abdulkadir Artan, 12 Ağustos’ta Avusturya’nın Salzburg kentinde gerçekleşecek 2026 UEFA Süper Kupa finalinde görev alacak. Paris Saint-Germain ile Şampiyonlar Ligi şampiyonu olan Aston Villa arasındaki karşılaşmada Artan düdük çalacak. Geçtiğimiz yıl UEFA Avrupa Ligi’nde zafer elde eden Aston Villa ile Şampiyonlar Ligi şampiyonu Paris Saint-Germain arasındaki mücadelede Somalili hakem görev alacak….
UEFA’nın duyurusuna göre Omar Abdulkadir Artan, 12 Ağustos’ta Avusturya’nın Salzburg kentinde gerçekleşecek 2026 UEFA Süper Kupa finalinde görev alacak. Paris Saint-Germain ile Şampiyonlar Ligi şampiyonu olan Aston Villa arasındaki karşılaşmada Artan düdük çalacak. Geçtiğimiz yıl UEFA Avrupa Ligi’nde zafer elde eden Aston Villa ile Şampiyonlar Ligi şampiyonu Paris Saint-Germain arasındaki mücadelede Somalili hakem görev alacak.
Omar Abdulkadir Artan, 2026 FIFA Dünya Kupası’nda da görev alacak hakemler arasında yer alıyor. Ancak daha önce ABD’ye giriş yaparken izin sorunu yaşayan Artan, bu durumla gündeme gelmişti. Afrika Futbol Konfederasyonu tarafından 2025 yılının en iyi hakemi seçilen Artan, İstanbul üzerinden ülkesi olan Somali’ye dönmüştü.
Reklam & İşbirliği: [email protected]