Teknoloji Blog – Teknolojiblog.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Spor
  4. »
  5. Erzurumspor Maçında Olaylar: Fatih Karagümrük’ü 3-1 Yendi

Erzurumspor Maçında Olaylar: Fatih Karagümrük’ü 3-1 Yendi

haber haber -
8 0

Daniel Johnson’dan 3 Asist

Erzurumspor, Trendyol 1. Lig’in 13. haftasında Fatih Karagümrük’ü konuk etti. Maç, Kazım Karabekir Stadı’nda oynandı ve misafir takım 3-1 galip geldi. Karagümrük’e galibiyeti getiren goller 30. dakikada Göktan Gürpüz, 44. dakikada Wesley ve 83. dakikada Berkay Dabanlı’dan geldi. Bu gollerin üçünde de asisti Jamaikalı orta saha oyuncusu Daniel Johnson yaptı. Erzurumspor’un tek golü ise 90+6’da Mustafa Yumlu’dan geldi.

Erzurumspor’a 2 Kırmızı Kart

Erzurumspor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, devre arasında hakeme yaptığı itirazlar nedeniyle kırmızı kart gördü. Aynı maçta Guram Giorbelidze’nin yerine oyuna giren Furkan Özhan da 78. dakikada kırmızı kart görerek megapari ev sahibi takımı 10 kişi bıraktı.

Hakem Bir De Penaltılarını İptal Etti

Karşılaşmanın hakemi Cihan Aydın, bir pozisyon sonrası Erzurumspor FK lehine penaltı kararı verse de, VAR incelemelerinin ardından bu kararı iptal etti.

Başkan Tribünlerin Arasına Daldı

Maç sonrasında hakeme gösterilen tepkiler sonucunda sahada gergin anlar yaşandı. Erzurumspor FK Başkanı Ahmet Dal, tribünlere giderek taraftarları sakinleştirmeye çalıştı. Polis müdahalesiyle olaylar kontrol altına alındı. Bu karşılaşma, hem saha içindeki mücadele hem de tribünlerdeki gerginliklerle hafızalara kazınacak bir maç olarak tarihe geçti.

İlgili Yazılar