Teknoloji Blog – Teknolojiblog.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Şantiye Konteyner Seçenekleri İnşaat Sektörü İçin Avantajlı Bir Yapı Modeli

Şantiye Konteyner Seçenekleri İnşaat Sektörü İçin Avantajlı Bir Yapı Modeli

haber haber -
8 0

BağlantıŞantiye Konteyner Seçenekleri İnşaat Sektörü İçin Avantajlı Bir Yapı Modeli

Konteyner aracılığı ile inşa edilen şantiye konteyner seçenekleri, inşaat sektörleri için bulunmaz bir avantaj sağlıyor. İstenilen her boyuta uyarlanabilen şantiye konteyner seçenekleri uygun fiyatlı yapısı ile de bütçenizin korunmasına destek oluyor. İnşaat sektöründe çalışan personellerin kendilerini ev konforunda hissedebilmesi, ağır çalışma şartlarında doyasıya dinlenebileceği bir alan oluşturmak şarttır. Bu şartların yerine getirilmesine imkan tanıyan şantiye konteyner modelleri, çalışanların refahını koruyarak modern bir yapının oluşturulmasını sağlıyor. Şantiye konteyner içerisinde çalışanların gün içerisinde dinlenebileceği dinlenme alanları, yemekhane gibi özel alanlar bulunuyor. Dilerseniz bu alanlara firmanızın prestijine göre değiştirebilirsiniz.

Prefabrik şantiye seçeneklerini yaptırmaya karar verdiyseniz dikkat etmeniz gereken en önemli hususlardan bir tanesi personel sayısıdır. Personel sayınızın gelecekte % kaç artacağına dair tahminde bulunarak bu tahmine göre bir konteyner inşa edebilirsiniz. Ortalama bir büyüklük ileri dönemdeki yapı ihtiyacınızın da karşılanmasına destek olur ve böylelikle personel sayınız arttıkça ekstra bir yapı oluşturmanıza gerek kalmaz. Şantiye konteyner modelleri düz bir zemin üzerine inşa edilir. Taşınabilir özelliği sayesinde farklı alanlara kurulum yapılabilir. Kurulum aşamasında herhangi bir kazı çalışmasına ihtiyaç duyulmamasından dolayı inşaat harfiyatı oluşturmayarak çevreye herhangi bir zarar vermez. Kısa sürede teslim edilmesinden dolayı acil şantiye ihtiyaçlarınızda sizlere destek olur. Alanında uzman kadrosu ile risksiz bir yapı oluşturarak uzun bir dönem konteyner şantiyenizi kullanabilirsiniz.

BağlantıŞantiye Konteyner Avantajları Nelerdir?

Şantiye konteyner yapılarının hem kullanıcılara hem de kurum ve kuruluşlara birçok avantajı söz konusudur. Bu avantajlar şu şekildedir;

Şantiye konteyner yapıları personellerin ihtiyaçları gözetilerek üretilir. Çok fonksiyonlu yapısı ile herkese hitap ederek verimliliğin artmasına yardımcı olur.

Uzun süreli kullanım sonucunda işlevini yitirmeden ilk günkü kullanımına sahip olan şantiye konteyner seçenekleri bir yerden farklı bir alana taşınabilmesinden dolayı kurum ve kuruluşlara maliyet yönünden kolaylık sağlıyor.

Klasik betonarme yapıkar ile kıyaslandığında kısa süreli kurulumları ile ihtiyaçlarınızın karşılanmasına destek oluyor.

Şantiye konteyner yapıları yüksek izolasyonlu yapısı ile kış aylarında ısınma maliyetlerinizinde düşmesine neden oluyor. Aynı zamanda PVC kaplamalı pencereleri ile de ısı ve ses yalıtımında da ekstra avantaj sağlıyor.

Yapımında tercih edilen malzemeler Avrupa standartlarına uygun malzemelerden oluşturuluyor. Depreme ve yangın risklerine karşı koruma sağlayan bu yapılar personellerin risksiz bir ortamda çalışmasına imkan sunuyor.

BağlantıGüvenlik Kulübesi Prefabrik Sektörüyle Uygun Fiyatlara Satışa Sunuluyor

Prefabrik güvenlik kulübesi, modern yapıları sayesinde kurulacak olan alanlara ayrı bir modernlik katıyor. Sahip olduğu benzersiz tasarımları ile her noktaya uyum sağlayan prefabrik güvenlik kulübesi, istenilen her renk üretilebiliyor. Klasik beyaz renkli güvenlik kulübesi yerine son dönemlerde sıklıkla tercih edilen ahşap detaylı siyah camlı güvenlik kulübesi tercih ediliyor. Dış kaplamasını kurulum yapılacak olan alana göre uyarlanabilmesinden dolayı istediğiniz modele uyarlanabiliyor.

Güvenlik kulübeleri, portatif kullanımları ile istediğiniz her boyutta üretilebiliyor. Kullanım oranlarının giderek artış gösteren bir yapı modeli olmasından dolayı tüm ihtiyaçlar baz alınarak üretimler yapılabiliyor. Güvenlik kabinlerinde kullanılan standart tek odalı kulübeler ihtiyaçların giderilmesini sağlıyor. Daha büyük bir güvenlik kulübesine ihtiyaç duyarsanız istediğiniz ölçüleri proje aşamasında belirleyebilirsiniz. Güvenlik kulübesi uygun fiyatlı bir yapı modelidir. Tercih etmiş olduğunuz modele göre belirlenen fiyat politikasına sahip olan güvenlik kulübesi her bütçeye hitap eder.

Güvenlik kulübesinde kullanılan tüm elektrik ve su tesisatları özel klipsler ile gizlenerek modern bir yapının oluşturulması sağlanıyor. Ekstra ısı yalıtımları sağlanması için poliüretan hammaddesi kullanılarak her noktanın eşit bir şekilde ısınması sağlanıyor. Özellikle kış ayları geldiğinde ısınma maliyetlerinizin düşük olmasını isterseniz ısı yalıtımlı prefabrik güvenlik kulübesini tercih edebilirsiniz.

BağlantıAynı Gün Teslimatlı Güvenlik Kulübesi

Güvenlik kulübesi yaptırmak için yıllarca beklemenize gerek kalmıyor. Aynı gün teslimat seçeneği ile satışa sunulan güvenlik kulübesi her detayı hazır olarak sizlere sunulmasından dolayı kurulum yapılır yapılmaz kullanıma hazırdır. Klasik betonarme yapılar 4 ila 5 ay aralığında teslim edilmesinden dolayı acil ihtiyaçlarınızda çözüm sağlamıyor. Prefabrik yapılarda bu gibi problemler yaşanmamasından dolayı sıklıkla tercih ediliyor. Sizler de konforlu, modern bir güvenlik kulübesi için prefabrik satış ofislerini ziyaret edebilirsiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir