Teknoloji Blog – Teknolojiblog.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Genel
  4. »
  5. Cumhur İttifakı Çeşme Belediye Başkan Adayı Esat Tanık

Cumhur İttifakı Çeşme Belediye Başkan Adayı Esat Tanık

haber haber -
8 0

Cumhur İttifakı Çeşme Belediye Başkan Adayı Esat Tanık, “4 Mevsim Yaşayan ve Yaşanan Çeşme” temasıyla altyapıdan, sosyal donatılar ve turizme kadar 11 ana başlıkta toplam 68 projesini Çeşmeliler’e tanıttı. 

Çeşme Swissotel’de düzenlenen ve 500’ün üzerinde konuğun katıldığı tanıtım toplantısına AK Parti İzmir Milletvekilleri Şebnem Bursalı ve Alpay Özalan, MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, Çeşme’de faaliyet gösteren sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Konuşmasına Mustafa Kemal Atatürk’ün doğum yılı 1881 yılında kurulmuş olan Çeşme Belediyesi’nin Hakk’a yürüyen bütün belediye başkanlarını saygı ve rahmetle anarak başlayan, tüm başkanlara teşekkür eden Cumhur İttifakı Çeşme Belediye Başkan Adayı Esat Tanık

“Değerli hemşerilerim ben şu anda 12 bin yıllık tarihi olan bir ilçenin belediye başkan adayı olarak karşınızdayım. Çeşmemizin artık kaybedecek 1 saniye vakti yok. Sorunları birikti ve ivedi çözüm bekliyor. Bizler dertlere derman olmaya, tüm sorunları çözmeye geliyoruz. Cennet Çeşmemizin ihtiyaçlarını katılımcı bir belediyecilik modeliyle, tüm paydaşları dahil ederek, konuları omuz omuza değerlendirerek, halkımızın isteklerine kulaklarımızı kapatmadan onların da kararın bir parçası olmasını sağlayarak, üretken belediyeciliğin en güzel örneğini Çeşmede yaşama geçirmek için buradayız” dedi.

Çeşme’nin 25 mahallesine adil, şeffaf ve dürüst bir belediyecilik anlayışıyla hizmet edeceklerini kaydeden Tanık sözlerini şöyle sürdürdü: “Çeşmemiz, fiziksel, coğrafi ve kültürel mirasıyla Türkiye’nin dünyaya açılan bir kapısı ve bir dünya markası. Bizler bu markayı yüceltmeye bu yıldızı parlatmaya geliyoruz. Bizler artık sorunların değil, huzur, mutluluk,

güzellik ve bereketin konuşulacağı, 4 mevsim yaşayan ve 4 mevsim yaşanan bir Çeşme için geliyoruz. Sergileyeceğimiz belediyecilik anlayışımızla bunu başaracağımızdan eminim ve sağlam adımlarla bu hedefe doğru ilerliyoruz.”

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir