Teknoloji Blog – Teknolojiblog.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Güncel
  4. »
  5. Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar’dan açıklama

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar’dan açıklama

haber haber -
9 0

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar’dan açıklama

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, hakem Halil Umut Meler’e yapılan saldırıya yönelik açıklama yaptı. Türkiye Futbol Federasyonu’nun çözüm önerileri sunması gerektiğine dikkat çekerek, “Futbolu yönetenlerin de bazı sorunları halı altına süpürmemeleri gerekir” dedi.

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, hakem Halil Umut Meler’in saldırıya uğraması gündemiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Futbolun barış, dostluk ve kardeşlik olduğuna vurgu yapan Dündar, “Dün akşam yaşananlar yeşil sahalarda görmemeyi dilediğimiz görüntülerdi. Öncelikle Sayın Halil Umut Meler’e çok büyük geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum, acil şifalar diliyorum. Dün akşamki olay neresinden bakarsak kınanması gereken ve bir daha asla sahalarımızda benzerini görmeyi istemediğimiz olaydır. Futbol barış, dostluk, kardeşliktir. Evrensel mesajları olan heyecan verici bir aktivitedir. Biz cumartesi günü Beşiktaş’ın sahasında bir derbi maçı oynadık ve 3-1 kazandık. Biz Fenerbahçe heyeti olarak gittiğimizde genellikle Beşiktaş Divan Başkanı Tevfik Yamantürk ve Hinginar, onun arkadaşı, onlarla yan yana otururuz. Tevfik Bey’le kendi aramızda şunu konuştuk: Futbol aslında bir zevk, keyifle izlenmesi gereken 90 dakika. Bizim bunu herkese anlatmamız lazım. Sanki olabilecek bu hadiseyi önceden görmüş de onu önleme içgüdüsüyle söylenmiş sözler gibiydi. Dün de Süper Lig’de şampiyonluk yaşamış kulüplerin divan heyetleriyle Faruk Ilgaz Tesislerimizde geleneksel dostluk yemeğimizi yedik. Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor, Başakşehir, Bursaspor konuğumuz oldular. Fenerbahçe’nin YDK Başkanı olarak ben ve arkadaşlarım ev sahibi olarak onları ağırlamanın onurunu ve mutluluğunu yaşadık. Öğle yemeği yedik. Toplantıya Başkanımız Ali Koç’la Genel Sekreterimiz Burak Kızılhan da katıldılar. Çok samimi bir atmosferde geçti ve şöyle bir prensip kararı aldık; Bundan sonra biz YDK Başkanları ve heyetleri, camialarımızın ak saçlı insanları, deneyim sahibi kişiler olarak Türk sporunun yapısal sorunları konusunda taşın altına elimizi koymalıyız ve çözüm önerileri getirmeliyiz şeklinde bir değerlendirmede bulunduk. Herkes bu konuda prensip mutabakatına vardı. restbet casino bonusu

Ne yapılabilir diye daha sonra düşündüm ve Divan Başkanlarıyla oluşturduğumuz Whatsapp grubunda şöyle bir mesaj paylaştım: ‘Türk sporunun çözüm bekleyen -özellikle futbolun- yapısal sorunları va- r. Biz bunları Cumhurbaşkanımıza arz etmeliyiz, anlatmalıyız ve ondan sonra da neler konuştuğumuzu ve Cumhurbaşkanı’nın tabii ki böyle bir randevuyu vermesi ve bizlerle konuşması halinde çözüm önerilerinin ne olabileceğini kamuoyuna bir deklarasyonla anlatmalıyız.’ dedim. Bunu paylaştım ve gece de bu olay gerçekleşti maalesef. Takımımızın kimler tarafından kurşunlandığı ki o çok büyük bir suikast girişimiydi. Eğer otobüs şoförü kumandayı kaybetmiş olsaydı uçuruma yuvarlanacaktı ve Türkiye büyük bir felaketle karşı karşıya kalacaktı. Bunun hala failinin bulunamamış olması gerçekten adli açıdan çok üzücü bir durumdur ve saldırganları cesaretlendiren bir olaydır” ifadelerini kullandı.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir