Teknoloji Blog – Teknolojiblog.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Genç Yaşta Modellik ve Oyunculuk Serüveni: Tutkuyla İletmek ve Işıldamak

Genç Yaşta Modellik ve Oyunculuk Serüveni: Tutkuyla İletmek ve Işıldamak

haber haber -
4 0

Kendinizden kısaca bahseder misiniz? Sizi tanıyalım

Elbette 25 yaşındayım çok sosyal tanışmalara açık eğlenmeyi seven doğa aşığı bir insanım. Kendimi her zaman iş bitirici olarak adlandırıyorum. Arkadaşlarımda bana öyle der Kendi ana dilim Azerice dışında Rus okulunu bitirip Rusça ve İngilizceye ana dilim gibi sahibim. Modellik ve oyunculuk hayatımın büyük bir parçası. Farklı konseptlerde çalışmayı ve inandığım senaryoları yaşatmayı çok seviyorum. Benim için modellik ve oyunculuk sadece bir iş değil aynı zamanda bir yaşam.

Oyunculuk ve Mankenlik sektörüne ilk adımı ne zaman attınız?

Modellik sektörüne ilk 14 yaşında Venera models ajansında eğitim alarak atıldım hala o korkudan titreyen halimi hatırlıyorum. Oyunculuğa 16yaşındayken Baküde AtV kanalı nevruz çekiminde başladım. Çok başarılı bir başlangıçtı.

Bu sektörde bulunmak size nasıl hisler uyandırıyor ve gençlere tavsiyeniz nedir?

Yaşadığım mutluluk paha biçilmez. Genç arkadaşlara ne olursa olsun kendilerine güvenmeye çok çalışmayı değil akıllı ve verimli çalışmayı tavsiye ediyorum her şeyden önce sabırla ilerlemeyi.

Genç nesile ışık olacak yapmış olduğunuz projeler veya planlarınız nelerdir?

Bakü’de 15 yaşındayken ilk podyuma çıktım D’s damat mağazası aşılışında. Yaşım küçük olmasına rağmen cesaretimi toplayıp yaptım ve gayet başarılı. Şu an faaliyet gösteren imrichprince studio her gence hem plus size modellere hem farklı ve özel insanlara açık olan bir model ve oyunculuk projesidir.

Kısaca Ali Mirzayev kendini nerede görmek istiyor ve hayatında teşekkür ederim dediği, destekçileri varmıdır?

Ben kendimi Hollywood’da görüyorum. Bunun için bütün yeteneklere sahibim. Her şeyden önce Yaradan’a çok minnettarım her şey için, sonra değerli arkadaşım ve aynı zamanda İMRİCHPRİNCE studio directorlarıdan biri sayın Volkan uluerlere,director Tereysa Ocak’a değerli modellerim Polina Kovalçuk İzel Garip’e ve diğerlerine, ve elbette her zaman yanımda olan annem Sabina babam Mirzaya ve ablam Zehra’ya ve benim sanatımı izleyip destekleyeme herkese çok minnettarım.

https://www.instagram.com/p/Cu72eictvmd/

​​​​​​​

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir